Mezőgazdasági Gumiabroncs Webshop


Szállítás és fizetés feltételei

Vásárlási információk

Vásárlás: A webshopban található termékekhez rendelt kép minden esetben tájékoztató jellegű, azok mintázata különbözhet a valóditól, ezért a pontos mintázathoz keresse fel a gyártó weboldalát. A webshopban feltüntetett árak a termékek bruttó, azaz Áfá-val növelt árai. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Rendelésedet a beérkezést követően telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk. A megrendelést érdi vagy száhzalombattai raktáron lévő áru esetén 1-3 munkanap alatt teljesítjük. Amennyiben a kiválasztott termék külső raktáron van, erről minden esetben tájékoztatjuk, és beérkezés után azonnal átvehető.
Az általunk forgalmazott termékek köre szélesebb a webshopban feltüntetett választéknál, ezért előfordulhat, hogy az Ön általkeresett abroncs ott nem szerepel. Ez esetben érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Érdeklődésedre néhány órán belül, a 16 óra után beérkező ajánlatkérésekre pedig a következő munkanap reggelén válaszolunk. Az ajánlatkérés természetesen díjtalan és nem kötelez vásárlásra!

Átvétel:
» Személyesen (az érdi vagy százhalombattai telephelyen)
» Házhoz szállítás útján (Webáruházunkban vásárolt termékeit házhoz szállíttatjuk. Személy, kisteher, 4x4, motor abroncsok, valamint tömlők esetén a szállítási díj bruttó 800 Ft/db. Mezőgazdasági, ipari, teher abroncsok esetén külön árajánlatot küldünk.)
Minimum 4db gumiabroncs vásárlása esetén a kiszállítás Magyarországon belül ingyenes!

• Fizetés, számla:
» A futárnak utánvéttel (kiszállítás esetén)
» Banki átutalással (kiszállítás esetén)
» A telephelyen készpénzzel, bankkártyával (személyes átvételnél)
A számlát, amely egyben garancia is, az áruval együtt kapja meg. Arra kérjük, őrizze meg, mert a garancia csak számla birtokában érvényesíthető.

• Garancia:
A nálunk vásárolt abroncsokra a gyártó által vállalt jótállás, ill. a garanciáról és a szavatosságról szóló hatályos jogszabályok érvényesek.
• Vásárlástól való elállás:
Az átvételtől számított 14 naptári napon belül jogában van elállni a vásárlástól. (Természetesen akkor, ha még nem vette használatba a terméket.) Ha az elállást jelzi felénk, a termék sértetlenül, okmányokkal együtt való visszajuttatása után haladéktalanul visszatérítjük a vételárat. (A visszatérítés szállítási költségre nem vonatkozik.)
• Adatvédelem:
Kijelentjük, hogy vásárláskor vagy egyéb módon (feliratkozás, szaktanács kérése stb.) birtokunkba került személyes adataidat az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően kezeljük. Védelmük érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk; azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között ki nem adjuk. Természetesen kivételt képez az az eset, mikor a házhoz szállításhoz szükséges adataidat a kiszállítást végző cég rendelkezésére bocsátjuk. Ők azonban ezen adatokat megőrizni, felhasználni, vagy további félnek átadni nem jogosultak.

Gyártók
Gyors kereső
  
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Az Ön kosara üres!
Nincs még vélemény erről a termékről