Mezőgazdasági Gumiabroncs Webshop


Szállítás és fizetés feltételei

Vásárlási információk

Vásárlás: A webshopban található termékekhez rendelt kép minden esetben tájékoztató jellegű, azok mintázata különbözhet a valóditól, ezért a pontos mintázathoz keresse fel a gyártó weboldalát. A webshopban feltüntetett árak a termékek bruttó, azaz Áfá-val növelt árai. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Rendelésedet a beérkezést követően telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk. A megrendelést érdi vagy száhzalombattai raktáron lévő áru esetén 1-3 munkanap alatt teljesítjük. Amennyiben a kiválasztott termék külső raktáron van, erről minden esetben tájékoztatjuk, és beérkezés után azonnal átvehető.
Az általunk forgalmazott termékek köre szélesebb a webshopban feltüntetett választéknál, ezért előfordulhat, hogy az Ön általkeresett abroncs ott nem szerepel. Ez esetben érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Érdeklődésedre néhány órán belül, a 16 óra után beérkező ajánlatkérésekre pedig a következő munkanap reggelén válaszolunk. Az ajánlatkérés természetesen díjtalan és nem kötelez vásárlásra!

Átvétel:
» Személyesen (az érdi vagy százhalombattai telephelyen)
» Házhoz szállítás útján (Webáruházunkban vásárolt termékeit házhoz szállíttatjuk. Személy, kisteher, 4x4, motor abroncsok, valamint tömlők esetén a szállítási díj bruttó 800 Ft/db. Mezőgazdasági, ipari, teher abroncsok esetén külön árajánlatot küldünk.)
Minimum 4db gumiabroncs vásárlása esetén a kiszállítás Magyarországon belül ingyenes!

• Fizetés, számla:
» A futárnak utánvéttel (kiszállítás esetén)
» Banki átutalással (kiszállítás esetén)
» A telephelyen készpénzzel, bankkártyával (személyes átvételnél)
A számlát, amely egyben garancia is, az áruval együtt kapja meg. Arra kérjük, őrizze meg, mert a garancia csak számla birtokában érvényesíthető.

• Garancia:
A nálunk vásárolt abroncsokra a gyártó által vállalt jótállás, ill. a garanciáról és a szavatosságról szóló hatályos jogszabályok érvényesek.
• Vásárlástól való elállás:
Az átvételtől számított 14 naptári napon belül jogában van elállni a vásárlástól. (Természetesen akkor, ha még nem vette használatba a terméket.) Ha az elállást jelzi felénk, a termék sértetlenül, okmányokkal együtt való visszajuttatása után haladéktalanul visszatérítjük a vételárat. (A visszatérítés szállítási költségre nem vonatkozik.)
• Adatvédelem:
Kijelentjük, hogy vásárláskor vagy egyéb módon (feliratkozás, szaktanács kérése stb.) birtokunkba került személyes adataidat az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően kezeljük. Védelmük érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk; azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között ki nem adjuk. Természetesen kivételt képez az az eset, mikor a házhoz szállításhoz szükséges adataidat a kiszállítást végző cég rendelkezésére bocsátjuk. Ők azonban ezen adatokat megőrizni, felhasználni, vagy további félnek átadni nem jogosultak.

Gyártók
Gyors kereső
  
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés